-
Agenda

  

 

Themadag Asset Management Nederland 

26 september 2019

Schiphol Plaza, Amsterdam

AssetResolutions is bij de themadag asset management aanwezig. Thema: Asset Management awards.

 

 

 

 

World Congress on Engineering Asset Management (WCEAM)

29 - 31 juli 2019. Locatie: Singapore 

Establishing the value system through long term planning

Ype Wijnia bespreekt de lange termijn implicaties van het opleggen van ambities en doelstellingen door bestuurders. Dit doet hij op basis van de methode die succesvol is toegepast bij verschillende kapitaalintensieve organisaties. Hij laat zien hoe de bestuurders helder krijgen of de gekozen doelstellingen strijdig zijn met de randvoorwaarden. Meer informatie: hier.

 

 

 

 

Infratech 2019 

15 - 19 januari 2019

Ahoy, Rotterdam

AssetResolutions is op Infratech 2019 aanwezig. Thema: Futureproof van de infrastructuur. 

 

 

 

 

Gastcollege "Duurzaamheid" Zonecollege Twello 

10 december 2018 

Voor leerlingen van klas 4

Vanuit zijn rol als fractievertegenwoordiger in de Gemeente Voorst, verzorgt John de Croon samen met raadslid Bert van de Zedde en wethouder Harjo Pinkster gastcolleges voor leerlingen van klas 4 van Zonecollege (voormalig AOC Oost) te Twello. Een mooie brug naar duurzaam asset management.

 

 

 

 

World Congress on Engineering Asset Management (WCEAM)

22 - 24 september 2018. Locatie: Stavanger, Noorwegen

Engineering Assets and Public infrastructures in the Age of Digitalization

Ype Wijnia gaat in op een bewezen benadering uit de praktijk waarmee beslissers worden geholpen in het vaststellen van hun waardesysteem. Het helpt de beslissers om de lange termijn consequenties in te zien van de waarden die aan de organisatie worden opgelegd middels ambities en doelstellingen, en helpt ze dus om vast te stellen of hun doelstellingen correct zijn.

 

 

 

 

Loopbaanmarkt 

14 februari 2018 van 18:30 - 20:00. Locatie: Veluws College, Twello

Voor leerlingen van MAVO, HAVO en VWO

Veluws College Twello organiseert voor het eerst een eigen loopbaanmarkt voor leerlingen en ouders van alle leerjaren. Het doel is leerlingen en ouders te inspireren en voor te bereiden op een gedegen profiel-, school-, en studiekeuze. Ook kunnen zij informatie krijgen over de mogelijkheden aan vervolgopleidingen, beroepen en loopbaankeuzes.

AssetResolutions vertelt bijvoorbeeld wat voor soort werk je als adviseur kunt doen, welke soorten adviseur er zijn en welke opleiding (en route) daarvoor gekozen kunnen worden. Ook kunnen we toelichten wat de voor- en nadelen zijn van het hebben van een eigen bedrijf. 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

Asset management congres utilities

7 - 8 december 2017. Locatie: Amsterdam

Lange Termijn Asset Planning

Sessie waarin resultaten van een project samen met een opdrachtgever voor de Lange Termijn Asset Planning worden getoond en bediscussieerd. Aanwezigen vooral vanuit energieproductie, -transport- en distributie en drinkwaterleidingbedrijven. Klik hier en hier voor meer informatie.
 

 

 

 

Kwantificering van de risicomatrix

6 november 2017. Locatie: Amersfoort

Theorie en praktijk voor BRZO-bedrijven

Sessie voor BRZO (Besluit Risico's Zware Ongevallen) bedrijven en gerelateerde organisaties. Met doel en functie van het waardensysteem, het ontwerpen van een kwantitatief bedrijfswaardenmodel, valkuilen en conclusies. Deelnemers vergroten hun inzicht door zelf risico's te prioriteren. Een aantal van die risico's laat zich echter niet zo gemakkelijk in een "hokje duwen".....
 

 

 

 

Asset management: de kracht voor de toekomst

17 oktober 2017 13:30 - 17:00. Organisator: Gemeente Súdwest-Fryslân. Locatie: Sneek.

Asset Management, wat is dat nou precies? Hoe werkt het? En hoe haalt u met Asset Management het beste uit uw organisatie of bedrijf?

Topsportondernemer Tom Touber (Volvo Ocean) en NLP-master Jan Reinder (Magic Minded) zijn die dag hoofdsprekers. Zij nemen u op inspirerende wijze mee in de wereld van Asset Management. Daarnaast zijn er veel voorbeelden uit de praktijk, zodat u zelf aan de slag kunt.

Zie deze link voor de gratis aanmelding en meer informatie.

AssetResolutions heeft een stand op de marktplaats. Daar kunt u onze bijdrage zien aan de ontwikkeling van deze gemeente: ISO55001 scan en bewustwordingsdag, opstellen risicomatrix, doorlopen pilots, vaststellen van KPI's en definitie Lange Termijn Asset Planning.

 

 

 

 

I AM the future

12 oktober 2017. Locatie: TenneT, Arnhem.

Jaarcongres van Asset Management Nederland

AssetResolutions leidt de sessie "Besluitvorming lange termijn asset planning met onzekerheid". In een team bent u asset manager van een windpark (60 windmolens) in de Noordzee. Daarin krijgt u een een besluitvormingscasus: “Wat als de leverancier aanbeveelt het windpark eerder uit bedrijf te nemen?”. Uit de verschillende oplossingsroutes worden conclusies getrokken.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

World Congress on Engineering Asset Management (WCEAM)

31 juli - 2 augustus 2017, Brisbane, Australië

Asset Intelligence through Integration and Interoperability: From Research to Industry

Ype Wijnia is spreker: "Strategic Asset Planning: Balancing Cost, Performance and Risk in an Aging Asset Base". Lange Termijn Asset Planning. Het artikel staat hier. Klik hier voor meer informatie over het congres.
 

 

 

 

Bijeenkomst "Asset Management Nederland"

23 maart 2017, Tiel. Waterschap Rivierenland

Praktijkcasus Lange Termijn Asset Planning

Waarde versus risico. Co-presentatie en demo door Roland Boer (Waterschap Brabantse Delta) en John de Croon (AssetResolutions) over de resultaten van het Lange Termijn Asset Planning (LTAP) project bij Waterschap Brabantse Delta.
 

 

 

 

Waterschappen ontmoeten waterschappen

18 januari 2017. Waterschap Rivierenland, Tiel

Bedrijfswaardenmodel en risicomatrix

Workshop waarin risicomatrices van diverse deelnemers zijn beoordeeld t.o.v. enkele ontwerpcriteria en met elkaar zijn vergeleken. Hieruit zijn lessen geleerd. De sheets staan hier.
 

 

 

 

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR)

25 november 2016. Locatie: WTC, Rotterdam.

AssetResolutions: ook met weinig gegevens is te komen tot een robuuste lange termijn planning 

Trots dat op het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) 2016 te Rotterdam van de 4 gemeenten die een lezing geven, er maar liefst 3 klant van ons zijn. Dank voor de positieve reacties! Ook zijn we blij met de discussie rondom onze stelling dat voor een Lange Termijn Asset Planning er helemaal niet zo veel betrouwbare gegevens nodig zijn als dat soms gedacht wordt. Een indruk van de dag is hier te zien.
 

 

 

 

Water ontmoet Water (WoW)

22 september 2016

Risicomanagement in asset management

Presentatie van Ype Wijnia tijdens Water Ontmoet Water bijeenkomst. Inclusief Strategische Systeem Optimalisatie: Lange Termijn Asset Planning. De balans tussen kosten, presetatie en risico.
 

 

 

 

Nederlands English Duits

postbus 30113
8003 CC Zwolle
info@assetresolutions.nl
06 - 30 18 68 94
BTW NL8231.48.919.B01

colofon
disclaimer
privacy

-